кадър: Фейсбук/ДневникРедактор: До края на деня най-вероятно ще бъдат назначени всички

...
кадър: Фейсбук/ДневникРедактор: До края на деня най-вероятно ще бъдат назначени всички
Коментари Харесай

ЦИК: Засега само една партия е подала документи за парламентарните избори, днес ще бъдат назначени всички РИК

кадър: Фейсбук/ " Дневник "

Редактор: 

До края на деня най-вероятно ще бъдат назначени всички Районни изборни комисии за идващите парламентарни избори. Ако това не стане, процесът ще завърши на следващия ден. Вече стартира приема на документи на партии за присъединяване във вота за момента единствено една политическа партия е внесла такива.

Надяваме се, в случай че не на следващия ден, то в понеделник ще има среща с институциите, които имат отношение към провеждането на вота, оповестиха от ЦИК. „ Комисията не разполага с специалисти със специфични познания с цел да подсигурява машинното гласоподаване “, призна председателката на ѝ Камелия Нейкова.

От ЦИК приканиха медиите да са малко по-търпеливи, тъй като има доста неща, които комисията още не е решила. Все още не се знае какъв брой машини са нужни за гласуването в чужбина, както и по какъв начин тъкмо ще бъдат превозени. Още не е взето решение и за това дали доставчикът на машините ще е същия като за предходния парламентарен избор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР